English  Català  Castellano
Bufete Sala Reixachs abogados
QUAlitat
Prestem serveis jurídics de qualitat.
La nostra experiència, la millor garantia.

Chambers and partners

Presentación del Bufete Sala ReixachsServicios del Bufete Sala ReixachsAbogados del Bufete Sala ReixachsArtículos del Bufete Sala ReixachsContacto del Bufete Sala Reixachs
Avís legal
Bufet Sala Reixachs Advocats no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a la seva pàgina de Internet. Amb els límits establerts a la llei, Bufet Sala Reixachs Advocats no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es conté a les seves pàgines de Internet.

Els continguts i la informació de les pàgines de Internet de BSR-Advocats.com son elaborats per professionals del dret degudament qualificats per al exercici de la seva professió. No obstant, les continguts i la informació no vinculen a BSR-Advocats.com ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena ja que es tracta únicament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Els texts, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos a la pàgina web BSR-Advocats.com son propietat exclusiva de Bufet Sala Reixachs Advocats o del seus llicenciats. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, deu contar amb el consentiment exprés.

En compliment de allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals restaran incorporades i seran tractades als fitxers de Bufet Sala Reixachs Advocats, amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com informar dels nostres serveis.

Tanmateix, informem de la possibilitat de que vostè exerceixi els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, a info@BSR-abogados.com o Bufet Sala Reixachs, carrer Via Augusta, 48-54, 1º 5ª, 08006 Barcelona, o trucant al Tel. 93 218 09 84 o por Fax 93 218 73 45.


barcelona
Vía Augusta, 48-54, 1º5ª
Tel. +34 932 180 984
Fax. +34 932 187 345

madrid
C/ Sagasta, nº 32, 1-Dª
Tel. 902 73 44 80
Fax. +34 932 187 345